Nalaten

Bescherm de molens in Nederland, ook als u er niet meer bent. Nalaten is een bijzondere vorm van steun. Zo draagt u ook in de toekomst bij aan de bescherming van de molens.

Testament
Wie in zijn testament een gift opneemt voor de molens, beschermt deze unieke monumenten voor later. Is er een mooiere manier om uw binding met de Nederlandse molens ook op lange termijn zichtbaar te maken? Vele molens zijn al gered door een legaat of erfstelling.

Meer weten
Wilt u meer weten over nalaten, download onze Brochure Schenken en nalaten (downloaden als pdf). U kunt de brochure Schenken en nalaten ook thuis ontvangen door onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk bellen of mailen.

    De heerMevrouw

    Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van interessante acties en ontwikkelingen van De Hollandsche Molen.

    Uw gegevens worden vastgelegd door De Hollandsche Molen en zullen niet worden verstrekt aan derden. Het doel van het bestand is om u op de hoogte te houden over onze interessante acties en ontwikkelingen over molens. Indien u dit niet prijs op stelt, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Kijk hier voor ons privacybeleid.

    Velden met een * zijn verplicht.