Periodiek schenken

Geef via een periodieke schenking met belastingvoordeel.

Belastingvoordeel
Veel mensen doen jaren achtereen een gift aan de molens. Dit is eenvoudig te regelen en de belastingdienst helpt hierbij. Wie namelijk vijf jaar of langer een vast bedrag schenkt en deze schenking in een overeenkomst vastlegt, kan het bedrag elk jaar voor 125% van de inkomstenbelasting aftrekken. Bovendien krijgt u gratis het verenigingsblad Molens toegezonden.

Boven de € 1.000,-
Voor schenkingen boven de € 1.000,- per jaar raden wij aan deze via een notariële akte te regelen. De Hollandsche Molen neemt de kosten voor haar rekening. Voor meer informatie vragen wij u contact met ons op te nemen.

Regelen periodiek schenken
Wilt u meteen uw periodieke schenking regelen, vul dan de Overeenkomst Periodieke Schenking in (downloaden als pdf) en stuur deze per post naar ons toe.

Meer weten
Wilt u meer weten over periodiek schenken, download onze Brochure Schenken en nalaten (downloaden als pdf). U kunt de brochure Schenken en nalaten ook thuis ontvangen door onderstaand formulier in te vullen.

    De heerMevrouw

    Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van interessante acties en ontwikkelingen van De Hollandsche Molen.

    Uw gegevens worden vastgelegd door De Hollandsche Molen en zullen niet worden verstrekt aan derden. Het doel van het bestand is om u op de hoogte te houden over onze interessante acties en ontwikkelingen over molens. Indien u dit niet prijs op stelt, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Kijk hier voor ons privacybeleid.

    Velden met een * zijn verplicht.